ITS AppDev sovelluskehityspalvelu

Sovelluskehityspalvelumme avulla saatte yrityksenne käyttöön räätälöidyt mobiilisovellukset, jotka toimivat sekä Android- että iOS ympäristöissä. Kun kehitämme juuri yrityksenne käyttöön soveltuvan sovelluksen, yrityksenne saa täyden hyödyn irti digitalisaation tuomista mahdollisuuksista.

Kehitetyt sovellukset voivat olla julkisia vapaasti Play-kaupasta ladattavia sovelluksia (esim. mainontaan- ja markkinointiin liittyvä sovellus) tai yksityisiä (esim. varastonhallinta, projektinhallinta, työajanseuranta) sovelluksia, joihin on pääsy vain erikseen määritetyillä käyttäjillä.

Sovelluksen käyttämä data voi olla käytännössä missä tahansa modernissa pilvipalvelussa, kuten Office 365, Google G Suite, Dropbox tai Azure SQL -palvelussa. Käyttämillämme tekniikoilla pystymme hyödyntämään myös nykyisten käytössä olevien sovelluksien dataa mobiilisovelluksessa, riippumatta sovelluksen sijainnista.

Palvelun käyttömaksu määräytyy sovelluksen ominaisuuksien mukaan ja hinnat alkavat 5,00 eur / kk/ käyttäjä. Sovelluksen suunnittelu, toteutus, tuki ja jatkokehitys tehdään aina sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää palvelusta.

ITS Training

Tutustu IT-saimaan koulutustarjontaan!