fbpx

ITS Backup -varmuuskopiointipalvelu

Työasemien ja palvelinten varmuuskopiointi on usein hoidettu puutteellisesti tai pahimmassa tapauksessa sitä ei ole hoidettu mitenkään.Tietokoneiden kovalevyt kuitenkin hajoavat, laitteita hävitetään ja varastetaan sekä vesivahinko tai tulipalo voi tuhota hyvinkin suojellun laitetilan. Tiedostot tuleekin aina varmuuskopioida pois tietokoneen tai palvelimen välittömästä läheisyydestä.

Pilvipohjainen varmuuskopiointipalvelumme soveltuu erinomaisesti tiedostojen varmistamiseen palvelimilta ja työasemilta. Palvelussa on tehokas pakkaus ja sama tieto on varmistettuna vain yhteen kertaan. Päivittäin varmistetaan vain muuttuva tieto, jolloin siirrettävä datamäärä pysyy normaalisti varsin pienenä eikä näin kuormita yrityksen tietoverkkoa liiaksi.

Kaikki palveluun siirrettävät tiedot salataan AES-256 salauksella, joten voit olla varma, että kaikki luottamukselliset tiedot myös pysyvät luottamuksellisina.

Joustava hinnoittelu

Palvelumme on hinnoiteltu erittäin joustavasti varmistettavan / käytössä olevan datamäärän mukaan yhden (1) Gt tarkkuudella.

Varmuuskopiointipalveluamme voit täydentää halutessasi paikallisilla varmuuskopiointiratkaisuilla, esimerkiksi varmennetuilla verkkolevyillä. Valvomme varmuuskopioiden toimintaa jatkuvasti, joten voit unohtaa päivittäisen nauhojen kanssa työskentelyn ja keskittyä omaan liiketoimintaasi ilman huolta tietojen häviämisestä.