Verkkoratkaisut

Toimitamme yrityksille verkkoratkaisut aina Internet-liittymästä verkon valvontaan ja ylläpitoon. Internet- liittyminä käytämme pääasiassa Soneran yritysliittymiä, joiden toimintaan asiakkaat voivat luottaa. Meillä on myös pitkä kokemus kahdennettujen yhteyksien käytöstä ja konfiguroinnista. Voit esimerkiksi hankkia langattoman 4G-yhteyden varalle. Jos ensisijaiseen yhteyteen tulee ongelmia, vaihto varayhteyteen tapahtuu ilman käyttäjän toimia täysin huomaamattomasti. Yhteyksiä voidaan myös tarvittaessa käyttää samaan aikaan ja näin turvata riittävä tiedonsiirtokapasiteetti esimerkiksi puhelinliikenteelle, mikäli se hoidetaan Internetin välityksellä.

Tuotevalikoimastamme löytyy kytkimet, palomuurit sekä langattomat ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille. Tarvittaessa toimitamme myös sisäverkon kaapeloinnin “avaimet käteen” periaatteella.

 

Tietoverkon suojaaminen ja käytön valvominen sekä rajoittaminen tulevat jatkuvasti yhä tärkeämmiksi. Kauttamme saat Watchguardin palomuuriratkaisut, joihin on saatavilla erittäin laajat tietuturvaominaisuudet. Ominaisuudet ovat myös helposti päivitettävissä lisenssipohjaisen käyttöönoton ansiosta.

Lue lisää Watchguard -palomuurien suojausominaisuuksista osoitteessa http://www.netmedia.fi/tuotteet/ watchguard/lisapalvelut.html

Liikkuvat työntekijät ja etätyöntekijät asettavat uusia haasteita tietoverkolle ja sen käytettävyydelle. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille tarvittavat tietoturvalliset yhteydet erilaisilla VPN-tekniikoilla tilanteen ja tarpeen mukaan.

ITS Training

Tutustu IT-saimaan koulutustarjontaan!